Registrera nu…

…och låt er övertygas av Mitutoyos nya banbrytande mätsystem Quick Image Vision – i er egen miljö och med era egna arbetsstycken. Ert personliga demo-möte är endast ett klick bort!

Få en GRATIS datormus till din bärbara dator!

Boka er personliga demonstration och få en GRATIS datormus! Mitutoyo kommer med det mycket sofistikerade mätsystemet QUICK IMAGE till er!

Boka här!
 

Snabb förbättring för er kvalitetssäkring

Nu är det dags att spara pengar och ta kvalitetssäkringen till en högre nivå! Den nya Quick Image-serien förenklar och snabbar på mätproceduren i en omfattning som aldrig tidigare har skådats:

Med den nya mjukvaran, QIPAK v5 som är standard för Quick Image 2D Vision systemet, så behövs bara ett enda klick för automatisk igenkänning av arbetsstycket, positionering och mätning av alla detaljer inom bildfältet.

Således, krävs ingen djupare utbildning för personalen för att kunna hantera systemet. Därför, sparar det nya Quick Image 2D Vision systemet enormt mycket tid och därigenom även pengar.


Quick Image 2D visionmätsystem

Snabb, repeterbar och mycket noggrann beröringsfri mätning finns nu tillgänglig för användning direkt i produktionen utan krav på djupa tekniska kunskaper. Med den nya generationens Quick Image 2D visionmätsystem och den nya programvaran QIPAK v5 kan mätningar genomföras med bara ett knapptryck.

 


Ladda ner PDF

I produktbroschyren finns alla fakta om nya Quick Image

Quick Image

Download PDF (2186KB)